Afbeelding 2

Ons bedrijfIn 1993 hebben we het bedrijf in Alphen gekocht. We zijn hier gestart met 60.000 kuikens verdeeld over 2 stallen. 

Het bedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid naar de huidige omvang van 500.000 kuikens. Voor de huidige huisvesting van de vleeskuikens hebben we 12 stallen. 

Zichtstal
In 2010 hebben we bij stal 7 een professionele bedrijfsruimte gerealiseerd. In onze bedrijfsruimte is douche- en kleedruimte voor ons, onze medewerkers en overige bezoekers (bijv. de dierenarts) op ons bedrijf. Aansluitend is er een kantine, kantoor en ontvangstruimte voor bezoekers. Stal is namelijk ook onze zichtstal. Van bovenaf en vanachter glas kunnen bezoekers in de stal kijken. Doordat je vanaf hoogte kijkt heb je een mooi zicht in de hele stal. 
Personeel
Op het bedrijf werken we met  2 vaste medewerkers. Zij nemen een deel van de verzorging van de dieren en het bedrijf op zich.  2 x per dag worden de kuikens gecontroleerd, voeropname,wateropname, klimaat ,door de medewerkers gecheckt. Daarnaast hebben we een technische man die er voor zorgt dat alle techniek werkt, een klusjesman en een  2-tal parttimers die regelmatig hand- en spandiensten verlenen. 

Ons bedrijf vergt een goed management en strakke planning. Deze taken hebben wij onderling verdeeld.
Naast de zorg voor het gezin heeft Olinda alle administratieve taken op zich genomen. 
Cees houdt zich vooral bezig met het management op het bedrijf. Dit is meer dan een fulltime baan. Bovendien gaat het werk 24 uur per dag, 7 dagen per week door. Cees en Olinda zijn dan ook 24/7 bezig voor en met het bedrijf. Afbeelding 1
Blik in de zichtstal vanuit de bezoekersruimte
Blik in de zichtstal vanuit de bezoekersruimte
Kantoor en vergaderruimte
Kantoor en vergaderruimte
Douche- en kleedruimte
Douche- en kleedruimte
Powered by TKW Media