Afbeelding 3 Afbeelding 4
Afbeelding 5

Kippenbillen in een kruidenjasje

Afbeelding 1
Ingrediënten

  • zout

  • peper

  • 6 kippenbillen

  • 30 g koriander

  • 30 g basilicum

  • 2 el olijfolie

  • 30 g bladpeterselie

  • 50 g parmezaan, geraspte



Bereiding
Spoel de verse kruiden en laat goed uitlekken.
Doe de koriander, het basilicum en de peterselie in de blender. Voeg parmezaan toe, kruid met peper en zout en maal fijn.

Maak het vel van de kippenbillen voorzichtig los. Wrijf de kruidenmengeling tussen het vel en vlees. Leg het vel weer netjes op z’n plaats, steek vast met een prikker.

Bestrijk de kippenbillen met olijfolie en leg onder de gril of liever nog op de barbecue.
Lekker met gegrilde groenten en krielaardappeltjes in de schil

Afbeelding 2
Powered by TKW Media